Vrijwilligers

Zonder vrijwillgers kan de Twentse Rolstoel4Daagse natuurlijk niet plaatsvinden. Wij zijn iedere vrijwilliger dan ook zeer dankbaar voor hun onvoorwaardelijke inzet!

De vrijwilligers van de Rolstoel4Daagse zijn onder te verdelen in 4 groepen en dragen gedurende de week ook verschillende kleuren shirts, zodat ze goed te herkennen zijn.

Oranje

De grootste groep vrijwilligers dragen oranje poloshirts. Deze groep vrijwilligers dragen zorg voor de veiligheid op de weg en hebben allemaal een verkeersregelaarsexamen afgelegd. Daarnaast zijn de vrijwilligers bij het start-/ finishbureau, inschrijfbureau en overige vrijwilligers ook te herkennen aan de oranje poloshirts.

Rood – Gezelligheidsteam

De vrijwilligers van het G-team hebben nauw contact met de deelnemers en zullen zorgen voor een gezellig randprogramma in samenwerking met eetcafé de Burgemeester. Zij zullen ervoor zorgen dat naast het rollen van de vierdaagse iedereen ook de gezelligheid van de Rolstoel4Daagse kan ervaren. 

Blauw – Parcoursteam

De heren van het P-team zijn volledig verantwoordelijk voor de routes. Gedurende het jaar worden de routes uitgezet en getest. Het Parcoursteam zorgt ervoor dat de deelnemers weer veilig kunnen genieten van de mooie Twentse natuur. Tijdens de Rolstoel4Daagse worden de routes in alle vroegte gepijld en rijden de deelnemers in parcoursauto’s rond om alles nauwlettend in de gaten te houden. Bij pechgevallen springen deze handige heren ook zeker bij.

Wit – Bestuur

Tot slot zijn er ook nog vrijwilligers met witte poloshirts. Dit zijn de bestuursleden. Het bestuur bestaat uit 6 leden, namelijk:

  • Voorzitter = Saskia Ros
  • Tamara Belshof, onze secretaris en coördinator van de vrijwilligers
  • Robert ten Bokum, onze parcoursleider
  • Frank Ankersmid, onze penningmeester
  • Lisanne de Graaf, ons Algemeen Bestuurslid
  • Rob Hansen, onze man van de communicatie, PR & sponsoring

Aanmelden

Ook vrijwilliger worden van ons evenement en de rollers een onvergetelijke week willen laten beleven? Dat kan! Meld je aan via deze link

Life & Mobility Aparthotel Delden Brookhuisgroep deVossenbrink Steza