Sponsoring

Sponsoren

Zonder sponsoren kunnen wij de Rolstoel4Daagse niet organiseren. Onderstaande sponsoren maken mogelijk dat de deelnemers ook dit jaar weer door het prachtige landschap van Twente kunnen rollen. 

Hoofdsponsor

Life & Mobility B.V.  is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Al een aantal jaren is Life & Mobility als hoofdsponsor verbonden aan de Twentse Rolstoelvierdaagse. We zijn blij dat zij ook in 2019 en 2020 verbonden zijn als hoofdsponsor van de Twentse rolstoelvierdaagse.

DAGSPONSOREN

Nieuw in 2019 zijn de dagsponsoren. Elke dag is er een dagsponsor die op de desbetreffende dag in de spotlight zal staan. Ook dagsponsor worden? Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u een mail sturen aan Rob Hansen pr@twentserolstoelvierdaagse.nl.

Parcoursauto’s 

Om de routes te kunnen monitoren hebben wij parcoursauto’s nodig. Daarnaast zijn er op elke afstand een bezemwagen nodig, ook hebben wij twee materiaalbussen tot onze beschikking.  Onze auto’s van het parcours worden gesponsord door onderstaande bedrijven.

Net als vorig jaar hebben bovenstaande bedrijven zich weer bereid gevonden om net als in 2017 gezamenlijk de auto’s en bussen te verzorgen voor de Rolstoel4Daagse 2019. 

 

MATERIAALWAGEN MET MONTEUR:

Onmisbaar voor de 4-daagse is de materiaalwagen met monteur die er dagelijks voor zorgt dat onze deelnemers bij een pechgeval weer snel de weg op kunnen. Vivas Medica heeft zich voor de komende jaren verbonden aan de Twentse Rolstoelvierdaagse.

Club van 100 

Nieuw in ons sponsoraanbod is de “Club van 100”. Met een jaarlijkse bijdrage van € 100,00 per jaar ondersteunt u ons evenement en zorgt u er samen met ons voor dat we er elk jaar weer een succes van kunnen maken. Wordt u ook lid van onze club? Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u een mail sturen aan Rob Hansen pr@twentserolstoelvierdaagse.nl.

Club van 100 leden:

Overige Sponsoren

 

Subsidies

Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe

De Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe ondersteunt organisaties die zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. De Fundatie richt zich op participatie, integratie en zelfredzaamheid. De doelgroepen zijn veelal – maar niet uitsluitend – jongeren, ouderen en mensen in bijzondere omstandigheden, zoals mensen met schulden, met een anderstalige achtergrond of met een handicap waarvoor extra steun gewenst is.

Life & Mobility Aparthotel Delden Brookhuisgroep deVossenbrink Steza