Huisvesting

De STS biedt zoals altijd een huisvestingsarrangement voor deelnemers en een eventuele begeleider (dus niet voor hele gezinnen). Er wordt voor de overnachting gebruik gemaakt van een school op ±250 meter van de sporthal (het startpunt) waarin wij bedden zullen plaatsen. Voor het eten en douchen wordt gebruik gemaakt van café De Boemel en sporthal De Reiger. Hieronder is de route van de school naar de sporthal weergegeven. Café De Boemel bevindt zich naast sporthal De Reiger.

Als u van dit arrangement gebruik wilt maken, wordt verwacht dat u ADL-zelfstandig bent. Mocht dit niet het geval zijn, dan moet u zelf voor een begeleider zorgen. In de school zullen vrijwilligers aanwezig zijn voor hand- en spandiensten. Dit zijn de vrijwilligers van het H-Team, te herkennen aan de rode T-shirts.

Wilt u weten wat er exact in het arrangement zit? Dan verwijs ik u naar ‘Het arrangement’. Onder huisvesting staat ook een sfeerimpressie. Opgeven kan door dat aan te geven bij de inschrijving of door te mailen naar info@twentserolstoelvierdaagse.nl

De belangstelling voor het huisvestingsarrangement is elk jaar groot. Het aantal plekken is echter beperkt. Vroegtijdig reserveren is dan ook noodzakelijk! VOL = VOL
Wij stellen bedden en matrassen ter beschikking. Wij gaan er van uit dat hier op een normale, zorgvuldige manier mee omgegaan wordt. Eventuele schade kan op u verhaald worden

Uiteraard zijn in Delden en omgeving meerdere rolstoelvriendelijke hotels in verschillende prijsklassen. Menig deelnemer verblijft in een hotelkamer of appartement van het Aparthotel Delden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen op de camping te gaan staan.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar:

Hofmarketing

Diepenheimseweg 1

7471 LW Goor

T: 074-3766444

Arrangement

De STS biedt zoals altijd een huisvestingsarrangement voor deelnemers en een eventuele begeleider (dus niet voor hele gezinnen).

Het arrangement houdt in:

  • 5 x logies (van maandagavond tot zaterdagochtend)
  • 5 x ontbijt (dinsdag t/m zaterdag)
  • 4 x lunchpakket (dinsdag t/m vrijdag)
  • 4 x warme maaltijd (dinsdag t/m vrijdag) waarvan de barbecue (donderdag) gesponsord is.
    Prijs: € 150,-

Mocht u op maandagavond ook een warme maaltijd willen genieten, dan kunt u bij de WIBO’s terecht voor een plateservice (Dit dient u ‘s maandags zelf te regelen met Huub Vehof en gaat buiten de STS om).

Hoe op te geven voor dit speciale huisvestingsarrangement:

In de school worden door ons bedden neergezet. Er zijn verschillende kamers ingericht voor: ‘Mannen, vrouwen en voor partners’. Wilt u op een specifieke kamer dan kunt u ons mailen. Wij zullen dan indien mogelijk rekening houden met uw wensen.

Wat dient u naast de gebruikelijke artikelen mee te nemen:

  • Hoeslaken,
  • Slaapzak of dekbed,
  • Kussen.

Heeft u verder nog vragen over de huisvesting dan kunt u die rustig stellen via het volgende mailadres: info@twentserolstoelvierdaagse.nl

Geef u snel op, want VOL = VOL.

Life & Mobility InvaCare Fonds Gehandicaptenzorg Aparthotel Delden
Unive Oost Vivas Medica Brookhuisgroep deVossenbrink Weersink
Zorgtours Lesscher